sunnuntai 29. tammikuuta 2012

Ei kai kaikkea tarvitse kertoa miehelle?

Tänään oli hurjan hyvä kirppispäivä. Kävin pitkästä aikaa Kodin ykkösen alakerrassa ja sen jälkeen piipahdin KCL:ään, kun se oli siinä vieressä.

Edelleen hakusessa on tytöille vinot pinot legginssejä, sekä vähintään samanlainen pino tunikoja. Muutama osuma niidenkin tiimoilta tuli :)

Itse olin uutta takkia vailla, kun tuo valkoinen ei vaan tunnu jotenkaan olevan mun juttuni. Tykkään valkoisesta takistani ihan hurjasti, mutta kun se on niin kovin pienen ajan valkoinen. Tällä reissulla löysin sopivan takin. Ja itseasiassa toisenkin. Joskaan sitä ei voi kyllä sopivaksi kutsua :D

Reilu viikko sitten keksin, että me tarvitaan matkarattaat. Meillä on ollut moiset ennenkin, mutta myin ne tuplamatkarattaiden tieltä pois. Jokunen aika sitten luovuin tuplamatkiksista, joten nyt tarvetta oli taas tavallisille matkarattaille. Olen niitä lastenkirppiksiltä vähän katsellut, mutta sopivia ei ole tullut vastaan. kriteereinä on ollut hinta (max. 25€), että ne mahtuu meidän autoomme ja kunto (ehjät). Tänään sitten tuli kriteerit täyttävät matkikset vastaan. Ainkain melkein. Ne eivät nimittäin mahdu autoon (siellä kun on kahden koiran häkki) ilman, että siellä tekee vähän purkutöitä. Mutta niin kauan kun mies ei sitä tiedä, kaikki on ok. Käytin nimittäin sitä autoon mahtumista perusteena sille, miksi me tarvitaan uudet rattaat :D

KappAhl paita 98-104 cm 1€

 Lindex leggarit 98 cm 0,70€

 Lindex tunika 98 cm 1,50€

 H&M housut 98 cm 3€
Nää on näitä mun lempparihousuja :)

 KappAhl vuorelliset housut 104 cm 3€

 H&M huppari 104 cm 2,50€

 Lego caprit 104 cm 1€

 Hello Kitty tunika 110 cm 2€

 Lindex legginssit 110 cm 1€

 Name It housut 116 cm 0,20€

Lindex legginssit 116 cm 0,50€, FIX legginssit 116 cm 1€

Ja kävipäs sitten niin, että esikoiselle ostetut vaatteet on jo koneessa, joten mulla ei ole muistikuvaa kaikista vaatemerkeistä, tai kokolapuista. Mutta nämä ovat siis esikoiselle ja kokona on 146-158 cm.

 Sukkikset 0,50€

 Tunika 2€

 Takki 2€

 Mekko 2€

 H&M yöpuku 2€

 Mekko 0,50€

 H&M t-paita 1€

 Esprit paidat 0,50€ / kpl

Ja loput vaatteet ostin itselleni :)

 H&M toppi 0,50€

Only paita 2€

 Only neuletakki 2€

 Gina Tricot takki 6€

 H&M villakangastakki kokoa makkarankuori 3€
Tämä takki toimikoot kannustimena dietin suhteen ;)

 Grago Mirege matkarattaat 20€


8 kommenttia:

  1. Oletpas taas tehnyt huippulöytöjä, varsinkin nuo rattaat!
    Itsellä haussa myöskin matkarattaat, tosin vasta ensi kesäksi.. Ompahan aikaa etsiä sopivia ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :)

      Rattaat oli kyllä löytö, sillä meillä oli silloin aiemminkin nuo samat ja niistä maksoin kyllä enemmän. Mulla on sellainen muistikuva, että olisin pulittanut niistä jopa 70€, mutta saattoi se olla 50 euroakin.

      Ne tosin olivat vain 3kk vanhat ja olleet käytössä vain viikon lomamatkan ajan, joten siksi niistä pulitin vähän enempi. Ja kun värikin oli täydellinen (ruskea limenvihrein tehostein) :)

      Mutta kiva väri tämäkin on ja äärimmäisen kiva oli tuo halpa hinta :D

      Keväällä varmaan näitä tulee taas enempi myyntiin, kun niiden "sesonkiaika" alkaa. Ei näillä niin talvella lykitä lumihangissa, mutta meillä nämä onkin ostoskeskuskäytössä :)

      Poista
  2. Mahti löytöjä! Tuo Gina Tricot takki on ihana!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :)

      Olin kaverin kanssa liikkeessä ja hän kertoi ostaneensa sen saman takin uutena hintaan 59€ tai 69€ eli melko hyvään hintaan sen sain.

      Vähän tuo sininen väri arvelluttaa ja se pussimalli, joka ei imartele valmiiksi isoa keskivartaloani. Mutta näillä mennään, mitä on :D

      Poista
  3. Eikää. Olen hakenut tuon värisiä matkarattaita jo hetken aikaa. Vauvakaukalo samalla värillä. Muutama tullut vastaan, mutta hinta ollut liian korkea. Oliko noi kodin 1 alakerrasta? Mun piti sinne sunnuntai aamulla lähteä, mutta vauva herätti niin monta kertaa yön aikana, että en jaksanutkaan. Jos rattaille ei tule käyttöä tai ei mahdu autoon, niin olen kiinnostunut :)Sano nyt että niissä sentään jotain vikaa, kun noin halvalla sait ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Rattaat löytyi Kirppis Center Länsikeskuksesta :)

      Mahtuvat kyllä autoon, kun koirien häkkiä vähän purkaa ja tulevat kyllä käyttöön :) Ja lupasin ne itseasiassa jo ystävälleni siinä kohtaa kun niitä ei enää meillä tarvita, sillä heillä alkaa tarve siitä mihin se meillä päättyy :)

      Pahoitteluni, mutta vikaa ei ole :D Testasin ne jo paikanpäällä läpi ja ne toimii moitteettomasti.

      Poista
  4. Joo, ei kaikkea aina miehelle tartte kertoa! ;-))

    Monetko H&M ruutuhousut teillä nyt onkaan?? :-DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No hyvä, että ollaan tuon asian suhteen samoilla linjoilla :D

      Onhan niitä jo melkosen monet...MUTTA on mulla monta lastakin ja niitä on haalittu eri koossa :D :D

      Poista