perjantai 20. tammikuuta 2012

Toppapuvun metsästystä alesta (ja löytyihän se)

Käytiin ensin Skanssissa useammassa liikkeessä, mutta siellä ei ollut sopivaa pukua. Muutama kiva kuosi löytyi, mutta arvatkaa vaan oliko kokoja. No ei. Tangoissa killui vauvakokojen lisäksi koko 86 cm ja sitten kokoa 122 ja 128 cm, eikä ne passaa meille.

Jotakin muuta mukaan silti tarttui. Jokunen viikko sitten ostin nuorimmaiselle JesperJuniorista Jonathanin tähtimalliston vaaleanpunapohjaisen takin, joka ei ollut mitenkään ihmeellisen näköinen, mutta paras niistä jotka löysin. Vaan kävipäs sitten niin, että se takki olikin ihan sikasöpö lapsen päällä. Siis huomattavasti kivemman näköinen, kuin henkarilla tai kuvassa.
Tänään Skanssissa ollessani poikkesin myös JesperJunioriin ja koska nuo takit oltiin alennettu nyt puoleen hintaan, niin pitihän sellainen ostaa sitten myös tuolle keskimmäiselle :)



Esikoiselle katselin uusia toppahousuja, sillä epäilin vahvasti entisten housujen menettäneen jo lämmönpitoaan siinä määrin, ettei uudet housut olisi pahitteeksi. Sopivat housut löytyivät niinikään Jonathanin tähti-mallistosta ja nekin myytiin -50% hinnalla.


Loput löydöt tein Lindexiltä. Lähdin Lindexille lähinnä sillä mielellä, että josko sieltä löytyisi vielä velourmekkoja, mutta ei löytynyt. Mutta muutama muu vaate kyllä sitten löytyi. Keskimmäiselle löysin muutamat housut ensi kesäksi ja esikoiselle pari mekkoa. Esikoisella on itseasiassa jopa pienimuotoista juhlamekkovajetta, eli nämä mekot löytyivät hyvään saumaan. Mielestäni tuo pallo-mekko on todella nätti, mutta tuo musta ei oikein iske. Mutta tyttö itse oli sitä mieltä, että se on iiiihana, joten mikäs siinä sitten. Kunhan mun ei tarvitse sitä itse käyttää :D

Aleprosentti oli -70%, joten maksoin näistä lähestulkoot kirppishinnat. Mekoista ainakin olisin voinut kirppiksellä maksaa sen, mitä näistä nyt uutena maksoin :)




Koska sitä etsimääni toppapukua ei tosiaan sitten löytynyt, koitin kovasti miettiä että missäpäin Turkua on lastentarvikkeisiin ja vaatteisiin erikoistuneita liikkeitä. Muistin sitten OZ BABY:n olemassaolon. Ajattelin vielä pikimmilttäni sinne poiketa, josko puku löytyisi sieltä.

Ja siellä se oli. Meidän puku :D

Alennusprosentti oli huimat 60% ja kun kiikutin puvun kassalle, myyjä kertoi suurentaneensa puvun aleprosenttia (ennen 30%) 5 minuuttia sitten, koska puku oli viimeinen kappale. Sillä -30% alella puku olisi saanut jäädä henkariin roikkumaan, joten kävi kyllä ihan mieletön mäihä, etten tullut 10 minuuttia aiemmin. 
 
Sanoinkin myyjälle, että tällä kertaa ei kannata tilata pukua Tanskasta, sillä edes sieltä ei pukua tähän hintaan saa. Normaalisti tilaan Tickettejä siis Tanskaska, koska sieltä saa edellisen kauden aina varsin kohtuulliseen hintaan.
 
Kotiin päästyäni oli pakko käydä Ticketin sivuilta katsomassa, että millä hinnalla tämän puvun saa tällä hetkellä sitä kautta ja hintana oli 118,75€. On siinäkin toki jo ihan tuntuva alennus, mutta mä maksoin omastani lähes puolet vähemmän. Melkonen mäihä! :D :D :D


4 kommenttia:

  1. Taas harmittaa, kun ei ole ollut aikaa kierrellä kauppoja. Tarvetta kaikelle kuitenkin olisi.
    Minkä ikäinen nuorin lapsesi? Mietin syyskuun alussa syntyneelle lapselleni ensi talven vaatekokoa. Nyt saisi haalareita ym niin hyvässä alessa , että tekisi mieli jo ostaa valmiiksi. Mutta onko se koko sitten 86 tai 92...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tällä hetkellä löytyy netistäkin melko hyviä tarjouksia, joten ei kannata lannistua jos ei pääse kauppoihin penkomaan :)

      Nuorimmainen täyttää ihan kohta 2v ja keskimmäinen täytti juuri 3v.

      Pienemmän ulkovaatteet ovat kokoa 80-92 cm ja keskimmäisen ulkovaatteet ovat kokoa 92-104 cm. Kokoskaala on hyvin laaja, sillä eri merkiltä sopii erikokoiset vaatteet päälle.

      Ticketistä meidän kohta 2v käyttää kokoa 80 cm, PO.P:ilta hän käyttää kokoa 92 cm. Eli ota ensin selvää onko se haalari jonka meinaat ostaa ns. isoa, pientä vai aika kokonsa puolesta paikkaansapitävää mallia :)

      Poista
  2. Ihana tuo ticketin puku!
    Minkä kokoinen puku se on?Hyvät löydöt jälleen=)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, mäkin tykkään siitä :)

      Puku on 92 cm ja toivon kovasti sen olevan ensi talvella sopiva :D

      Poista