sunnuntai 22. tammikuuta 2012

Pienempää päällepantavaa

Kävin tänään KCM:ässä, KCL:ässä ja Minimanissa katsastamassa tarjontaa ja vihdoinkin näyttää taas siltä miltä pitääkin, eli looseissa on tavaraa myynnissä, eikä tarjolla ole pelkkää ei oo:ta :)

Tällä kertaa katselin lähinnä itselleni päällepantavaa, kun tässä nyt pakkaa käymään niin, että osa vaatteista alkaa olemaan melko reilun kokoisia. Mukaan tarttui koticollarit, pari toppia ja neule eli ihan kohtalainen saldo, sillä melko harvoin mitään itselleni löydän. Varsinkaan silloin, jos nimenomaan lähden itselleni jotakin etsimään :)

Tänään ajattelin käydä läpi sen kassin, johon olen jemmannut liian pienet paitani. Tarkoitukseni oli ensin pudottaa vielä muutama kilo ja ehkä tuossa 68-kilon kohdalla sitten kaivaa se kassi esiin. Mutta mitä sitä turhaan jemmaamaan jos siellä on jo nyt sopivaa päällepantavaa...ennemmin käytän niitä, kuin telttoja :)

 H&M mekko 104 cm 4€

 GAP paita 10-11v 3,90€

 Fuzzy Bunz taskuvaipat (ja microinsertit) 2,50€/kpl

 Toppi 2€
 Toppi 1€
 Koticollarit 1€

Neule 1,50€

2 kommenttia:

  1. Olipas edulliset Fuzzit! Olivat muuten meidänkin ehdottomat luottovaipat, vaikka muitakin käytettiin. Päiväkodissa nämä oli tosi näppärät.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Fuzzit olivat lähinnä ilmaiset, joten ei niitä voinut kirppikselle jättää :)

      Meillä on viime aikoina menty eteenpäin pelkillä kertiksillä, mutta muutaman päivän ajan olen pohtinut, josko sitä kaivaisi taas kestoja esiin. Ja kun nuo tuli vastaan, niin eiköhän se päätös nyt sitten kypsynyt loppuun saakka. Eli otetaan kestot taas kertisten rinnalle käyttöön :)

      Poista