tiistai 7. helmikuuta 2012

Tiistain syömiset

Hävettää.

Mutta mulla on hyvä (teko?) syy.

Mulle ne aamusyömiset ja juomiset on hyvin vaikeita ja tänäänkin lähdin liikenteeseen ilman, että laitoin mitään suuhuni. Lähin reissuun jo ennen kasia, joten siihen aikaan en kertakaikkiaan saa vielä mitään menemään alas.

Liikkeellä ollessani join noin 1,5 dl vettä, joten ei kai se nyt IHAN surkea saavutus ollut? Armoa!

 Lounaaksi spagettia, ketsuppia, jauhelihamureketta (sis. he-ma-pap), kurkkua, kirsikkatomaatteja ja valkosipulisalaattikastiketta.

 Päivälliseksi söin 2 ruislepää, kera rasvan, juuston, maksamakkaran ja kananmunan.

Ja tässä on iltapalani.

Joten se siis siitä vedenjuonnin lisäämisestä. Nolottaa tosiaan, mutta minkäs teet. 

Tämäkin päivä on edennyt melko alavireisissä tunnelmissa, joten panostus syömisiinkin on melko huonoa. Päivällisen söin klo 20 pintaan ja puoliksi väkisin, koska ruokahalua ei tänäänkään ole näkynyt. 
Kaikki on lasten terveydentilan suhteen viellä niin epävarmaa, ettei tässä ihan hirmuisesti ehdi, jaksa tai edes viitsi mitään syömisiä ja juomisia pohtia. Koko päivä on mennyt lähinnä lasten asioita hoitaen. Mutta eiköhän se aurinko vielä joku päivä paista tähänkin risukasaan :)


4 kommenttia:

  1. Blogissani on sinulle jotain! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ok, pitää käydä illemmalla kurkkaamassa :D

      Poista
  2. Todella vähällä ruokamäärällä olet pärjännyt! =O Mulla olisi kyllä iltaa kohti ollut noilla gurrrniva nälkä ja aamuisinkin on pakko syödä jotain. Noinhan sitä laihtuu! Ihmekös, ettei mulla kilot karise yhtä nopsaa kuin sulla... ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin, syön kyllä tosiaan melko vähän. Jopa liian vähän ja tietyllä tapaa pidän sitä kyllä josakin määrin jopa ongelmana. Ennen söin liikaa, nyt liian vähän. Mutta kun ei ole lainkaan nälkä, eikä ruokahaluakaan, se menee melko helposti tähän.

      Olenkin tehnyt itseni kanssa nyt sopimuksen. Pyrin nyt ihan kunnolla keskittymään siihen juomiseen. Vaikka nyt on kovasti huolia ja murheita lasten voinnin suhteen, on ihmisen silti pakko juoda. Juominen on kuitenkin syömistä tärkeämpää, joten siihen pitää nyt ensisijaisesti keskittyä.

      Ja seuraavana on sitten se ruokapuolesta huolehtiminen. Se tuntuu juuri nyt vielä juomistakin vaikeammalta, vaikka siinä juomapuolessakin olen melko lahjakkaasti epäonnistunut viime päivinä.

      En lupaa (edes itselleni) tekeväni ihmeitä, mutta ajatukseni on se, että viimeistään ensi viikolla alan syömään 3 kertaa päivässä. Vaikka sitten väkisin :)

      Poista