sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

Kun kodin valtaa kaaos

Piti, piti ja piti. Vaan kuinkas siinä sitten kävikään? Mun PITI saada vaatehuone tällä viikolla valmiiksi. En saanut. Vaatehuoneprojekti kyllä eteni, mutta aivan liian vähän. Ei siitä vielä kehtaa kuvaa ottaa, kun se on vielä kesken. Lähes valmis, mutta ei silti ihan. Joten tovi pitää vielä sen eteen töitä tehdä.

Tein viikko sitten listaa jääkaapin oveen keskeneräisistä projekteistani. Niitä oli tuolloin 31 + vaatehuone. Viikon aikana olen saanut vetää listalta kolme projektia yli, sillä ne on nyt tehty. Jäljellä on siis 28 + vaatehuone. Tai siis oli. Ei ole enää. Nyt niitä on paljon enemmän.

Kuten jo etukäteen arvata saattoi, niin keksin taas lisää uusia projekteja (ihan vaan vahingossa!) ja niitä piti sitten tietenkin päästä tekemään HETI. Ja se johti siihen, että kodin valtasi kaaos! 

Nyt jo vähän naurattaa, sillä pahin kaaos on jo kesytetty. Mutta eipä naurattanut muutama ilta sitten, kun istuin sohvalla ympärilleni katsellen. Itsehän minä taas tämän(kin) kaaoksen aiheutin, koska sain kertakaikkisesti loistavan idean, jonka tiimoilta ostin kotiimme uusia huonekaluja. Siinä vaan on sellainen yksi, ihan pienen pieni mutta. Ne eivät mahdu kotiimme ennen, kuin olen luopunut vanhoista huonekaluista. Olen kyllä valmis niistä luopumaan, kunhan ensin selvitän sen, että tarvitsenko niitä vielä jossakin toisessa huoneessa. Joten juuri NYT niiden on vielä täällä meillä oltava.

Päädyin lopulta sellaiseen väliaikaisratkaisuun, että roudasin vanhat mööpelit pois uusien tieltä. Joten uudet ovat nyt niille varatuilla paikoilla. Ja ne vanhat...no yksi on takapihan oven edessä. Pääsyä takapihalle ei siis oikeastaan juuri nyt ole. Toinen on makuuhuoneen kokovartalopeilin edessä, keskellä kulkuväylää, joka johtaa sekä vaatehuoneeseen, että mieheni "tietokonenurkkaukseen". Sen pääsee kyllä ohittamaan...kunhan kiipeää sängyn kautta *nyt hävettää!*. 

On täällä sitten jotain vähän pienempää juttua vähän siellä sun täällä, minne ne nyt ikinä onkaan mahtumaan saatu. Mutta kyllä tästä vielä koti tulee, aivan varmasti. Ainakin siis vielä joskus. Vuonna 2015...ehkä?! :D

Mies on kiltti ja kultainen. Hän ymmärtää. Tai sanotaanko niin, että ainakin tosissansa hän yrittää ymmärtää vaimoaan, jolla on jonkinsortin 24/7 kestävä sisustusbuumi päällään jo ties kuinka monettta vuotta putkeen. Huomenna aamusta mies lupasi auttaa laittamaan makuuhuoneen kuntoon huonekalujen osalta. Jos kaikki siis sujuu hyvin, niin huomenna makuuhuone näyttää suunnilleen siltä, miltä pitääkin. Tottahan toki tässä kuluu tovi jos toinenkin, jotta sen saa aivan lopulliseen kuntoon, sillä sinne pitää hankkia vähän uusia tekstiilejä, laittaa tauluja seinille, sekä kitata ja maalata jokunen reikä, joka seinään huomenna jää, kun poistan seinältä hyllyn. Ja lisäksi on sitten sitä huonekalujen maalaamista. Mutta se tulee eteen vasta kesällä, kun säät sallii maalaamisen ulkona.

Tekisi mieli luvata piakkoin kuvia tuunailusta, kodin muutoksista tms. Mutta en lupaa. Kun harmittaa sitten taas kovasti, jos en pysty lupaustani pitämään. Kuten esim. tuon vaatehuoneen kohdalla nyt kävi.

Mutta tässä teille kuitenkin yksi kuva. Kuvassa on uusi kaappimme, joka kotiutui meille pari päivää sitten. Kaappi on lähes identtinen "ompelukaappini" kanssa, mutta se tulee kokemaan muutoksen, jos toisenkin, jotta siitä tulee käyttötarkoitukseensa sopiva. Kaappia on jo vähän sahailtu ja porailtu, mutta valmiiksi kaappi tulee vasta kesällä, kun pääsen sen maalaamaan. Joten kesää odotellessa :D

Kaappi 80€

2 kommenttia:

  1. http://loytojentaika.blogspot.fi/ Tuossa tuo luomani blogi. Vielä ihan alkutekijöissä, mutta jos kiinnostaa niin käväiseppä katsomassa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huippukivaa, että sain blogin tehtyä. Nyt sitten vaan kamera heilumaan ja kuvaamaan aina kirppisreissun päätteeksi :)

      Poista