lauantai 29. maaliskuuta 2014

Ray-Banit päähän ja menoksi

No ei nämä nyt sentään ihan Ray-Banit ole, mutta ainakin noin niin kuin suunnilleen saman asian ne kuitenkin ajavat. Kevätaurinko on jo muutamana päivänä pilkistänyt siihen malliin, että varsinkin autossa matkustaessa aurinko häikäsee välillä pahastikin pikkumiehen silmiin. Vaan eipä häikäse enää, sillä nyt pojalla on aurinkolasit :D

Ja ensimmäinen hammas!!! 
Sellainen tulla tupsahti esiin tänään. Voi äidin kovasti liian nopeaa tahtia isoksi kasvavaa pikkumiestä <3

 Tossut 3€ ja aurinkolasit 2,50€

 H&M neuletunika 110/116 cm 3,50€

 Lindex tunika 116 cm 5€

 H&M shortsit 122 cm 3€

Pomp de lux sukkikset 122-128 cm 2,50€ (uudet)


4 kommenttia:

 1. Ihastuttavia löytöjä :) Nuo aurinkolasit on mageet! Antaako pikkumies pitää niitä päässään? Meillä sama ongelma tuon 3kk ikäisen kanssa autossa, että aurinko paistaa silmiin. On reppana välillä ihan kaukalon kuomun alla piilossa ettei aurinko ihan suoraan häikäise. Ehkäpä pitäisi myös mennä aurinkolasi ostoksille. Olen yrittänyt jo monta kertaa liittyä lukijaksi, mutta aina tulee: sivua ei voida näyttää kun olen tunnukseni laittanut, HÖH! Sain myös omaan blogiini nyt vihdoin ja viimein tuon liity lukijaksi palkin, mutta en tiedä onnistuuko sinnekään kenenkään liittyä..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Antaa pitää, ainakin toistaiseksi. Poikahan on vielä niin pieni, ettei tuo käden hienomotoriikka ole vielä niin taitavaa, että saisi laseja helpolla pois päästään. Tutti kyllä jo lentää kaaressa lattialle, mtta lasit ovat niin tiiviisti ihoa vasten, ettei niissä oikein ole tartuntapintaa, mistä vauva saisi otteen. Joten jos hyvä tuuri käy, hän tottuu niihin nyt sillä aikaa, kun ei osaa niitä vielä pois päästään kiskoa. Ja kun ikää tulee hieman lisää, saattaa ne jo olla niin "jokapäiväiset kapistukset", ettei niitä tee enää pois mieli kiskoa. Tai sitten tekee :D Aika näyttää :)

   Meillä kaukalo on sijoitettuna autossa kuskin viereen ja aurinkolippa peittää pahasti näkyvyyden sivupeiliin. Siksi lippaa ei oikein voi käyttää kaupunkiajossa. Motarilla sen nyt ei niin väliä ole, mutta keskustassa peilejä todella tarvitsee, varsinkin silloin, kun pitää saada iso auto pieneen parkkiruutuun :)

   Bloggeri herjaa juuri nyt vastaan. Koitin liittyä blogisi lukijaksi, mutta bloggeri pahoittelee, ettei se teknisistä syistä johtuen juuri nyt onnistu. Yritän siis illemmalla uudelleen :)

   Poista
 2. Voi kun osaisi käyttää bloggeria, minähän olenkin sinun lukijasi jo - siksi herjaa :)

  VastaaPoista