maanantai 31. maaliskuuta 2014

MLL-kirppistelyä

MLL-kirppis oli taas näillä huudeilla (ja ensi sunnuntaina on seuraava!), joten suunnistin taas tekemään hyviä löytöjä :)

Mukaan tarttui 3 pakettia Pamperssin vaippoja hintaan 10€, sekä Ikea Antilop-syöttötuoli kolmella eurolla. Syöttötuoli tulee tosin vain väliaikaiseen käyttöön, sillä pikkumies oli pikaisessa "oman tuolin" tarpeessa ja tyttöjen vanha syöttötuoli on vielä tuunauksen alla, ollen siis vielä vähän kesken.

Se ei varmaankaan yllätä ketään, sillä mikä mulla ei olisi kesken?

(en oikein tiedä, että pitäisikö tähän nyt laittaa itkevä-, vai naurava hymiö)

Lisäksi löysin kirppikseltä vaatetta ja jokusen lelunkin.

PO.P kääntöhattu 2€
Napero kengät koko 19, 2€

KappAhl farkut 80 cm 2€

Seppälä paita 104-110 cm 1€

Me&I tunika 6€

H&M mekko 122/128 cm 2€

Me&I tunika 122/128 cm 5€

Kangaroos kengät koko 31, 2€

Stokke syöttötuolin pehmusteet 4€

LPS-pehmot 2€/kpl

Puinen kirja 0,50€
Plaston auto 1€

Fisher Price puhelin 1,50€

Nuppipalapeli 1€

Kurkistuskirjat 2€/kpl


Kun saavuin kirppikseltä kotiin, esikoinen ilmoitti olevansa kevättakkia vailla. En aivan purematta niellyt väittämää, sillä oman näkemykseni mukaan tilanne ei mitenkään voinut olla se, että lapsellani ei olisi kuin vain yksi kevättakki. Mutta uskottava se oli, kun sen omin silmin totesin. Vain yksi takki löytyi tälle keväälle :O

Joten ei muuta, kun auton nokka uudelleen kohti kirppistä. Tällä kertaa suuntasin Manhattanille, josta löytyikin vajaan 10 minuutin etsintöjen jälkeen esikoiselle sopiva kevättakki. 
Kuvassa takki ei valitettavasti näytä oikein miltään, mutta se on kyllä todella kivan näköinen likan päällä. Kahdella takilla ei kovinkaan pitkälle kevättä pötkitä, mutta tässä on jo onneksi alku. Suunnitelmiini kuuluu tehdä likan kanssa uusi kirppisreissu loppuviikosta, tai viimeistään ensi viikolla. Jospa ostoskoriin eksyisi vielä takki tai pari lisää :)


PS. Laskin tänään montako kertaa olen maaliskuun aikana näynyt ruokakaupassa ja paljonko olen kantanut kauppaan käyntieni yhteydessä rahaa. Voin kertoa, ettei kumpikaan luku varsinaisesti riemastuttanut. Joten olkaahan kuulolla huomenna, kun taas vähän toisenlaista projektia pukkaa päälle ;D

2 kommenttia:

  1. Olitpa mukavia löytöjä tehnyt :) MLL:n kirppikset on kyllä parhaita. Ensi viikolla on tälläkin suunnalla taas - JIPPII!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse taisin innostua hieman liian aikaisin, sillä kun vilkaisin kalenteriini, huomasin olevani töissä samaan aikaan, kun on tuo MLL-kirppis. Harmi, mutta aina ei voi voittaa :)

      Poista