perjantai 7. tammikuuta 2011

Tickettiä ja taistoa tahroja vastaan

Ensinnäkin...mä olen lähes sanaton. Ja trust me, niin ei käy usein :D

En oikein osaa nyt sanoiksi tätä asiaa pukea. Mä olen hyvin häkeltynyt siitä, miten moni on osallistunut tuohon arvontaan ja miten moni on kertonut seuraavansa tätä blogia. En mä oikein osaa muuta sanoa, kuin kiitos <3

 *   *   *  

Totesin tänään, että ihmisillä on melko erilaisia kirppistottumuksia. Mä paahdan käytävillä eteenpäin pää kolmantena jalkana ja pysähdyn vain kun silmiini osuu jotakin kivaa. Kaverini sen sijaan selaa tarkasti joka ikisen loosin. Hän kyhnää ja kahnaa loosia edestä ja takaa ja kuluttaa siihen yhteen loosiin aikaa sen saman, mitä minä kulutan koko loosiriviin :D

Molemmissa tavoissa on varmasti puolensa. Mun tapani on nopeampi, mutta kaveri löytää loosien kätköistä tavaroita, jotka multa on mennyt ihan ohi. Välillä munkin tekee mieli kuluttaa kirppiksellä aikaa looseja tarkasti koluten, mutta pääsääntöisesti aikataulu ei moiseen riitä. Pitänee joku viikonloppu tehdä kirppiskierros oikein pitkän kaavan mukaan.

Olen tosiaan vähän pihalla nyt noiden myyntipäivien suhteen, kun en muista milloin olen viimeksi ottanut välitilityksen. Myyntini oli muutama päivä sitten 73€ ja kun seuraavana päivänä soittelin ja kyselin myyntiä, oli se yhtäkkiä pompannut 133 euroon. Olin vienyt uutta tavaraa myyntiin ja näemmä hyvään aikaan. Tänään kävin ottamassa välitilityksen ja summa oli kahdessa päivässä kohonnut reiluun 177 euroon. Kun tuosta poistettiin provikka, jäi käteen 168,15€. Maksoin tuosta sitten uuden viikkovuokran, eli päädyin nyt ainakin viikolla vielä jatkamaan myyntiä PikkuSiilissä.

Tein myös muutaman löydön. Myyntiin oli tullut ihana Ticketin anorakki. Takin rinnuksella oli 4 pientä, ehkäpä nuppineulan piston kokoista tummanruskeaa jälkeä joiden veikkasin olevan banaanitahroja. Ne on kyllä vihonviimeisiä, sillä niitä ei saa kokonaan pois. Tai en mä ainakaan ole siinä vielä milloinkaan onnistunut. Päätin kuitenkin ostaa takin, sillä käyttöönhän se tulisi, eikä näyttöön. Ja mulla on salainen ase, jolla ei saa tahroja pois, mutta jolla saa tahran niin haaleiksi, ettei niitä enää kunnolla näe. Se salainen aseeni on sappisaippua. Suosittelen sitä ehdottomasti kaikille tahrojen kanssa painiville. Tälläkin kertaa sain tahrat niin haaleiksi, että jollen tietäisi niiden takissa olevan, niin en edes hieman isommalla synäämisellä niitä löytäisi. Myös kloritea meillä kuluu, eli se on toinen aseeni tahrataistoa vastaan, joskaan sitä en uskalla ulkovaatteisiin käyttää.


 Ticket to heaven anorakki 92 cm 8€

Esprit caprit 92-98 cm 1,50€


Kävin pyörähtämässä myös KCL:ässä ja sinne oli tullut mukavasti uusia looseja, joissa oli lastenvaatteita. Löysin sieltä myös itselleni muutaman uuden paidan, sekä esikoiselle LPS-pehmoja...ne tosin jäi ostamatta, sillä mullahan on meneillään tammikuu, jonka aikana en osta lapsille yhtään peliä, kirjaa, tai lelua.

Pohdin sellaista, että jospa tänä vuonna keksisin jokaiselle kuukaudelle jonkin jutun, mitä en tee. En nyt vielä päättänyt mitään, mutta laitan asian harkintaan :)


 Zara hame 86-98 cm 2,90€

 H&M neule 98-104 cm 2,50€

 H&M housut 104 cm 2€

H&M neule 110 cm 1,50€

 Only neuletunika 2€

 H&M neule 3€

H&M t-paita 0,50€ 
(huono kuva, ei ole livenä tuollainen kauhtunut :D )



6 kommenttia:

  1. Minä kans luotan sappisaippuan voimaan.

    VastaaPoista
  2. Mä olen kokeillut kaikenmaailman Vanishit yms ja osa niistä toimii ihan kohtuullisesti...mutta kyllä tuo sappisaippua on paras. Ja aurinko. Mutta sitä ei ole nyt hetkeen valitettavasti näkynyt :)

    VastaaPoista
  3. On sulla tosiaan yhteen alotukseen satanu melkosesti vastauksia :O

    Oi miten pinkkejä vaatteita nuo ekat, oikein semmosia hemppiksiä ja ihana tuo tumman ruskea villatakki.

    Mie en oo uskaltanu enää mennä kirppikselle. Niin paljon olen alesta ostanut kaikkea et jos vielä kirppikseltä jotain kotiin kannan niin mies saa todennäköisesti hermoromahduksen *nolo* No ehkä siis ehkä jos ens viikolla uskaltas taas kirppikselle.

    Mun on ollu tarkoitus ostaa tuota sappisaippuaa ja kokeilla mutta sitten se on aina jääny aikeeks.

    Taevahan Tosi

    VastaaPoista
  4. Kiitos :)

    Mä jätin elämäni ensimmäistä kertaa alet kokonaan väliin. Kirppikseltä saa vaatteita alennusmyyntejäkin edullisemmin, joten siinä syy. Jos olisi joku tietty juttu ollut, mikä oltaisiin tarvittu, olisin alesta sen käynyt hakemassa mutta ei tällä kertaa ollut.

    Odotan tosin Jesperjuniorin puolihintapäiviä...jospa meille saatais sieltä sellainen ihana Jonathanin fuksia/suklaanruseka toppapuku <3

    VastaaPoista
  5. Sappisaippua on munkin ase tahroja vastaan! Aivan mieletön teho siinä on. Joskus olen hieronut tahran sillä ja vielä koneeseen laittaessa näytti siltä että ei ikinä lähde tahra. Mutta kun nostin sitten pesun jälkeen vaatteen koneesta, niin tahra oli kadonnut kun taikaiskusta!

    Kivoja löytöjä taas!

    VastaaPoista
  6. On se tosiaan melko kätevä keksintö :)

    Ja kiitos :)

    VastaaPoista