lauantai 21. heinäkuuta 2012

Hyviä löytöjä Mollamaijasta

Kävin pitkästä aikaa Mollamaijassa, eli Turun keskustassa sijaitsevassa lastentarvikekirppiksessä. Mulla on semmoinen muistikuva, että yleensä en sieltä kovinkaan hyviä löytöjä tee (ei vaan löydy sopivaa kokoa sopivassa kunnossa ja sopivalla hinnalla) mutta tällä kertaa löysin esikoiselle ison kasan vaatetta :)

KCM:ästä löysin puolestani miehelleni yhden t-paidan, joka oli sikäli kiva löytö, että hälle niin harvoin mitään löytyy.

Keskimmäinen käyttää tällä hetkellä pääsääntöisesti kokoa 104 cm, mutta jokunen 110 cm vaatekin on jo käytössä. Varastoon olen ostanut jo pitkään kokoja 110-116 cm, mutta koska viimeaikoina on tullut kivaa vaatetta vastaan myös koossa 122 cm, ajattelin niitäkin hiljalleen alkaa keräämään.

Nuorimmaisen kanssa olen taas vähän innostunut kestoilemaan. Nyt, kun vaippapeppuja on enää vain yksi, ei sitä vaippapyykkiäkään tule enää niin paljon. Varsinkin, kun hän käy kuitenkin jo potallakin. Myin jokunen aika sitten lähes kaikki vaipat pois, mutta muutaman jätin ns. hätävaraksi, jos vaikka kertikset loppuukin huomaamatta kesken. Nyt ollaan niillä "hätävaravaipoilla" vähän kestoiltu ja kivalta on tuntunut. Niitä vaippoja on kuitenkin liian vähän sellaiseen "suurempaan kestoiluun" joten ajattelin ostaa niitä muutaman lisää, mikäli sikahalvalla löydän. Ja tänään löysin.

 Bamse paita 56 cm 1€
Awwwwww! Meidän pikkulikoilla on ollut tämä sama paita vähän isommissa kokoluokissa. Ostin tänän nukenvaatteeksi, mutta jos se on nukelle aivan liian iso, niin sitten paan sen jemmaan ja annan seuraavalle syntyvälle tyttövauvalle lähipiiriin.

 Kääntöhattu 2€

 PO.P pontso 110-116 cm 1,75€

 Duns tunika 122 cm 5€

 Röhnisch t-paita 150-160 cm 3,15€

 Lindex farkkucaprit 146 cm 2,80€

 H&M Hello Kitty paita 1,75€

 H&M mekko 2€

 H&M Hello Kitty neule 146-152 cm 3€

 H&M neuletakki 152 cm 3€

 H&M t-paita 1,50€

 Myllymuksut taskuvaippa, uusi S-M 1,50€

 Kirja 2€

Juomapullot jyrsijöille 0,50€/kpl

2 kommenttia:

  1. Tuo Dunsin mekko on ihana, Olisin ostanut myös saman vaatteen jos olisi tullut vastaan =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin tykästyin siihen kovasti :)

      Samassa loosissa oli toinenkin Dunsin vaate, mutta koska jaettu ilo on paras ilo, "annoin sen löydön" kirppisreissulla mukana olleelle ystävälleni, joka etsii samoja kokoja tytölleen, kuin mitä minä :)

      Poista