maanantai 9. heinäkuuta 2012

Kirppistelyä, nettilöytöjä ja dyykkausta

Kävin tuossa jokunen päivä sitten kirppistelemässä KCM:ässä ja ihan mukavia löytöjä tuli taas tehtyä. Kuopukselle löytyi edullinen Ticketin takki, keskimmäiselle juhlakengät ja esikoiselle peruukki syksyn halloween-kemuihin.

Itselleni löysin Puman verskatakin, muutaman laukun ja Kinsellan kirjan. En juurikaan lue, mutta aina silloin tällöin olen löytänyt kirjailijan, jonka lähes kaikista kirjoista tykkään. Jokunen tovi sitten luin Torey Haydeniä ja nyt on meneillään Sophie Kinsella-kausi. Hieman kevyempää siis :)

Koiratkin saivat tällä kertaa kirppikseltä jotakin. Nina Ottosonin "älylelut" ovat meille jo entuudestaankin tuttuja, mutta tätä peliä ei oltu ennen pelattu. Ja kun sen ihan kohtuuhinnalla sai (ei se halpa ollut, mutta jos uuteen vertaa) niin sen toki sitten ostin.

Lisäksi meille kotiutui jo kauan sitten ostamani vaatteet itselleni, jotka löysin täältä: 

Ja tässä kohtaa pitää tarkentaa, että toimitus ei ollut hidas, vaan maksu. Mun nimittäin piti noutaa vaatteet kun heilläpäin pyörin...mutta kun en sielläpäin sitten koskaan pyörinytkään, niin pyysin postitusta ja se vain passasi. Ja postitus oli nopea. PALJON nopeampi kuin maksu :D

Lisäksi dyykkasin raskakatoksestamme muutaman pajukoriamppelin. Niille on jo löytynyt sekä paikat, että kukat. Alkuun pohdin korien maalaamista valkoisiksi, mutta annoin sitten niiden olla naturellit. Ehkä sitten ensi kesänä?

 Ticket to heaven vk-takki 5€ (ei huppua)

 Ballerinat koko 28, 2€

 Kirja 2,50€

 Peruukki 2€

 Puma verskatakki 6€

 Laukku 2,50€

 Laukku 6€

 Kirja 2€

 Koirien peli 12€

Villakangasmekko...
 
 
 ...ja paita postikuluineen 13,80€

Amppelit 0€

2 kommenttia:

  1. Mites mulla on tämä mennyt ihan ohi? Vai onko? Hmmm....Mageita löytöjä jälleen kerran :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No nyt tarttisin kyllä hippasen selvennystä siihen ohimenemiseen :D

      Mutta kiitos, mageita on juu :D

      Poista