keskiviikko 18. heinäkuuta 2012

Jokaiselle jotakin

Paitsi että mies jäi ilman, kun ei hälle mitään löytynyt. Mutta jospa asiaa ajatellaan niin, että mies saa kuitenkin pelata uutta palapeliä lasten kanssa, niin kyllähän mieskin silloin jotakin sai. Ainakin periaatteessa :D

Otin tänään lapset mukaan ja suuntasin kirppiskierrokselle. Melko harvoin otan kaikkia lapsia mukaan, koska heidän mielestään kirppisreissut eivät ole ihan yhtä nautinnollisia, kuin mitä äidin mielestä. Mutta pieniä annoksina (eli silloin tällöin) hekin kirppiksillä viihtyvät.

Tänään kävimme KCL:ässä, KCM:ässä ja IDEA-kirppiksellä. Joskaan jälkimmäisestä paikasta emme löytäneet mitään ostettavaa. Plussaa kuitenkin siitä, että siellä oli lapsille leikkinurkkaus. Näin se kirppistely tuntui lapsista kummasti mukavammalta. Likat aamulla pyysivätkin, josko olisimme menneen PikkuSiiliin leikkimään, mutta koska PikkuSiili on kiinni, piti keksiä sitten jokin muu kirppis, jossa pääsee peuhaamaan.

 Kengät koko 25, 3€

 Palapeli 2,40€

 My Little Pony 3€

 9 kpl Witch-lehtiä 1,50€

 Farkut 2€
Liian isot, höh. Tai siis hyvähän se on että olen pienempi kuin luulen, mutta oli kivat farkut, mielellämni olisin voinut ottaa käyttöönkin :)

Kengät 3€


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti