torstai 24. huhtikuuta 2014

9. ja 10. kauppareissu takana

 Taitaa mennä aikalailla itsensä toistoksi, mutta jälleen kerran päädyin kauppaan, koska maitoa piti hakea lisää. Yhtä sun muutakin tarvetta kyllä olisi ollut, mutta koska aikaa kaupassakäyntiin oli vajaa 15 min, ajoin lähimpään kauppaan ja otin mukaan sen, mitä ehdin. Ja ne olivat nämä alla olevat tuotteet.

22.4. Lidl 9,50€

Olin suunnitellut käyväni kaupassa illemmalla uudelleen, tällä kertaa paremmalla ajalla. Mutta olin niin poikki, etten jaksanut, vaan siirsin reissun seuraavaan päivään. Ei olisi kannattanut...

Jotta huhtikuun osalta ei homma kävisi liian helpoksi, tuli eilen eteeni yllättävä lisähaaste. Automme nimittäin otti ja sanoi sopimuksensa irti ja se sai hinausautolta kyydin korjaamolle. Aivan näinä päivinä auto ei ole kotiutumassa, sillä se meni rikki ihan kunnolla, eikä sen korjaus siis suju aivan kädenkäänteessä. Harras toiveeni on saada auto takaisin vapuksi, mutta katsotaan, että kuinka tässä käy. 

Onneksi lähipiiristä löytyy avuliaita ihmisiä ja sain lasten kanssa kyydin autolta kaupan kautta kotiin. Täten pääsin tekemään niitä puuttuvia ostoksia.


 23.4. S-market 24.15€

Yhteensä kauppaan on mennyt rahaa 776,77€, käyntikertoja 10.
 Budjetista on jäljellä 23,23€, käyntikertoja -3.

Olen edelleen vahvasti sitä mieltä, että pysymme budjetissa. Ja ehkä jopa paremminkin, koska en pääse kaupoille tuhlailemaan :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti