tiistai 29. huhtikuuta 2014

Rikkinäisen valaisimen tuunaus

Muutama vuosi sitten tarttui Ikean löytöpisteestä mukaani Tallvik-valaisin. Olin suunnitellut sitä esikoisen huoneeseen ja sinne sen sijoitinkin. Kovinkaan kauaa se ei siellä ehtinyt valaisimena toimimaan ennen kuin se hajosi...liian kovan käsittelyn vuoksi.

Valaisinta ei saanut enää korjattua ennalleen, mutta pienillä muutostöillä sen sai vielä pelastettua. Ja vaikka itse sanonkin, niin valaisimesta tuli mielestäni hienompi, kuin mitä se alkuun oli. Joten vapiskaa Ikea-suunnittelijat...tiedä vaikka joku päivä kisattaisiin samasta duunipaikasta ;D

Kas tässä...hieno, uudistettu valaisin.


 Tässä kuva alkuperäisestä valaisimesta.

 

Huomatkaa myös ensimmäisessä kuvassa näkyvä viherkasvi, joka on ollut hengissä jo yli viikon ajan.
Taitaa olla jo lähes ennätykseni viherkasvin hengissäpidon suhteen :D

2 kommenttia:

 1. Onpa ihanaa lukea sun juttuja! Arvostan sitä kuinka joku jaksaa tehdä käsillään vaikka mitä. Itsellänihän on oikein askartelunurkkaus, on isot pinot kankaita hienoissa vanhoissa puulaatikoissa esillä, on ompelukonetta ja vaikka mitä. Erilaisia villalankojakin vaikka muille jakaa, virkkuukoukuista ja muista puikoista puhumattakaan. Mutta silti mun vapaa-aika menee telkkarin ääressä. Masentavaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen kovasti koittanut blogissani tuoda esiin elämän todellisuutta, eli sitä, että aina ei jaksa, pysty, kykene, eikä onnistu. Ja jälleen kerran on pakko myöntää, että on päiviä ja jopa viikkoja, jolloin en jaksa tehdä käsillä yhtikäs mitään.
   Ja vastaavasti on hetkiä, jolloin päässä pyörii sen miljoona ideaa, jotka aloitan...mutta jotka sitten roikkuvat keskeneräisinä ihan älyttömän kauan. Ja jos nyt ihan totta puhutaan, niin mulla taitaa kyllä oikeastaan ihan kaikki olla keskeneräistä ihan aina. Ei taida tälläkään hetkellä kodistani löytyä yhtäkään huonetta, joka olisi täysin valmis. Enkä usko, että niin tulee koskaan käymäänkään. Joten ongelma se on tämäkin :D

   Television edessä en viihdy juuri lainkaan, mutta läppäri tai tabletti kädessä tulee kyllä aikaa vietettyä todella paljon.

   Poista