keskiviikko 16. huhtikuuta 2014

Leipälaatikon tuunaus

Ostin kirppikseltä jo elämänsä parhaat päivät nähneen leipälaatikon, jonka ajattelin tuunata mieleiseksi. Laatikko oli kyllä ehkä aavistuksen verran liian pieni leipälaatikoksemme, mutta tiesin jo valmiiksi sen, että laatikolle saattaisi kyllä löytyä jokin toinenkin käyttötarkoitus.

Olen jo pidemmän aikaa pähkäillyt sitä, että missä säilyttäisin koiriemme lääkkeet...kenties tässä?

Mitään järin radikaalia muutosta en laatikolle joutunut tekemään, sillä se oli pohjaväriltään jo valmiiksi valkoinen. Tosin oli siihen jostakin ilmestynyt hieman punaista ja vihreätätkin väriä, mutta muutamalla maalikerroksella ne jäivät piiloon. Vaihtamalla kannen vetimen, tuli laatikosta vielä hieman enemmän "meidän kotimme" näköinen.

Koska laatikko oli sisäpuoleta likainen ja tunkkaisen hajuinen, päätin pesun jälkeen näyttää sisäpinnallekin hieman santapaperia ja maalia. Mutta kuinka ollakaan, tunkkainen haju oli ja pysyi. Leipälaatikoksi haisevasta laatikosta ei tietenkään olisi, mutta koirien lääkelaatikkona se toki toimisi silti. Mutta jos valita saa, niin ennemmin pitäisin kodissani hajutonta-, kuin hajullista laatikkoa. Onneksi on olemassa etikka!

Tilkka vettä, tilkka etikkaa ja pari tippaa sitruunamehua...kostuta rätti seoksella, pyyhi ja valmis! Ainakin melkein. Tunkkainen haju oli kyllä poissa, mutta tilalle tuli etikan haju, joka sekään ei omaan nenääni kovin hyvältä tuoksu. Joten loppusilaus vielä Tolulla, jonka jälkeen oikeastaan kaikki hajut olivat poissa.

Laatikon toisella puolella lukee BREAD, mutta toisella puolella ei lue mitään. Sinne voisi ehkä raapustaa jotakin lääkkeisiin viittaavaa, tai sitten annan laatikon olla ihan vain valkoinen. On se ihan kiva niinkin :)

Leipälaatikosta maksoin 5,90€ ja vetimen kävin ostamassa kierrätyskeskuksesta hintaan 0,50€.

Jälkeen:
Ennen:
4 kommenttia:

  1. Tuli tää sun laatikko mieleen tänään kun järjestin keittiön nurkassa olevia koiran lääkkeitä (korvatippaa, pari lääkepurkkia, öljylisä, korvahuuhde + vanulappuja) nurkkaan piiloon. Tollanen loota olis tosi kätevä. Itse varmaan maalaisin siihen muutaman tassunkuvan, ikäänkuin kävelemään laatikkoa pitkin. Vaikkei yleensä tällasta lääkearsenaalia tolle hurtalle tarviikaan, niin olishan se kätevää kun olis ne pakolliset kätevästi saatavilla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eli ei muuta, kuin laatikkoa sitten vaan jostakin metsästämään, niin saat koiralle lääkelootan :D

      Poista