perjantai 18. huhtikuuta 2014

Jumpsuitit on pop!

Pikkutytöillä on kova jumpsuit-buumi. Pienemmälle jumpsuitteja onkin ihan kivasti kirppiksiltä löytynyt, mutta isommalle niitä löytyy valitettavan harvoin. Muutama viikko sitten juhlistimme pikkutyttöjen synttäreitä, jolloin isompi sai lahjaksi äidin tekemän jumpsuitin. Se on oikein kiva ja hieno...mutta sanotaanko niin, että siinä on vielä aika paljon kasvunvaraa *viheltelee*.
Tältä reissulta mukaan tarttui sitten hieman paremman kokoinen puku ja se oli saajalleen kovasti mieluinen. Tosin ei täysin sopiva, sillä siinä on hassut hihat...ne ovat suhteessa liian lyhyet. Katselin niitä hihojen mittasuhteita jo kirppiksellä, mutta koska hiharesorit on helppo vaihtaa uusiin ja pidempiin, päätin ostaa tämän silti. Kunhan siis saan ompelukoneet esiin tuolta "puutyöpinon alta", vaihdan tähän uudet resorit :)

Löysin myös jokusen vaatteen esikoiselle, sekä itselleni. Tässä alkaa pikku hiljaa käymään niin, että meillä on käytössä samat vaatteet!
 Nimittäin kerran jos toisenkin esikoinen on lainannut vaatteitani ja nyt näyttää vahvasti siltä, että meno sen kun kiihtyy. Tyttö kyselee milloin mitäkin paitaa ja milloin mitäkin koruja käyttöönsä. Ei siinä, en valita. Ihan kivahan se on, jos äidinkin vaatemaku tyttöön ainakin jossakin määrin iskee. 
Tosin nyt vain herää kysymys, että pukeutuuko tämän perheen äiti kuten teinit?? :O :D

 Walking jumpsuit 110/116 cm 5€

 H&M neuletakki 110/116 cm 3€

 KappAhl paita 122/128 cm1€

Seppälä farkkuliivi 152/158 cm 3€
lätsä 0,50€

 Paita 1€

 Toppi-tunika 2,50€

 Cubus pitsimekko 5€

 Hame 2€

 Paita 0,50€

 Gina Tricot paita 2€

 H&M paita 2,50€

 Tunika 2€

 H&M paita 2€

 H&M mekko 2€

Paita 2€

4 kommenttia:

 1. Löysitpä paljon vaatteita itsellesi. Sehän on ihan hyvä merkki että äidinkin vaatteet ovat esikoisen mieleen :) Kiva tuo jumpsuit! Noita ei kyllä paljoa kirpparilla tule vastaan - ainakaan täälläpäin.

  VastaaPoista
 2. Aina välillä löytyy muutama loosi, jossa on paljon kaikkea sellaista, mistä tykkään. Silloin tulee sitten ostettua kerralla vähän enemmän :) Housuja en kovinkaan usein löydä, mutta paitoja tulee osteltua.

  Täälläpäin on aina välillä jumpsuitteja tarjolla, mutta monasti niiden hinnat ovat niin suolaiset, että jätän ne tankoon roikkumaan.

  VastaaPoista
 3. Minulla on sinulle haaste blogissani :)

  VastaaPoista