maanantai 14. huhtikuuta 2014

Huippulöytöjä MLL-kirppikseltä

Nämä löydöt on tehty jo yli viikko sitten, mutta koska läppärini sanoi sopimuksensa irti (ja kuvat jäivät sen uumeniin jemmaan), tulee tämä postaus nyt vähän myöhässä. Eikä tämä jää ainoaksi mattimyöhäiseksi, sillä läppärillä oli kuvia myös "penninvenytykseen" ja tuunaukseen liittyen. Läppäri on nyt korjattu, joten lähipäiviin on luvassa useampi postaus :)

Jälleen kerran sain kokea MLL-kirppiksellä "joskus sitä tosiaan onnistaa"-tunteen, sillä tein muutaman huippulöydön. Niistä ehkä parhaimpana parkkitalo pikkumiehelle. Täytyy tosin vielä tovi odotella, että poika pystyy tämän kanssa leikkimään...mutta poika kasvaa kohisten ja tämänhän voisi vaikka kääräistä pikkumiehen 1v lahjapakettiin.

Myös muita hyviä löytöjä tuli tehtyä, joten kannatti olla liikkeellä, vaikka nuo tuommoiset "ryysikset" eivät ehkä olekkaan sitä kaikkein rentouttavinta kirppistelyä :D

Fisher Price parkkitalo, autot ja DVD 15€
Rukka pelastusliivit 10-20 kg 7€

LPS-pehmot 1€/kpl

Barbie 4 €

Nuppipalapelit yht 5€

Ullekas pipo 1€
Lindex housut 74 cm 1€

Umbro nappikset koko 28, 5€
(pitäähän pikkumiehen nyt palloa potkimaan päästä...)

H&M mekko 104 cm 1€

Piruetti jumppapuku 100-110 cm 2€

Lindex takki 116 cm 5€

Lindex takki 122 cm 5€

Lindex tunikat 110 ja 116 cm 1€/kpl

iruetti jumppapuku 120-130 cm 3€

H&M mekko 122/128 cm 2€

H&M mekko 122/128 cm 2€

Hyttyssuoja rattaisiin 2€

8 kommenttia:

  1. Hyviä löytöjä olet taas tehnyt. Mukavaa viikkoa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja mukavaa alkanutta viikkoa myös sinulle :)

      Poista
  2. Kyllä nuo mll:n kirppiksien ryysikset ovat oma lukunsa, mutta joskus ne vain ovat sen arvoisia :D Huippulöytö tuo fb parkkitalo :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juuri näin. Kyllä sitä monasti tulee kahdesti mietittyä, että lähteäkkö vaiko eikö, mutta en muista montaakaan kertaa päätyneeni kotiin jäämään. On siellä aina niin hyvää tavaraa kuitenkin ollut myynnissä, että sinne on kannattanut mennä :)
      Tällä kertaa kävi vielä melkoinen tuuri, sillä alunperin olin menossa sunnuntaina jo heti aamusta töihin, jolloin tämä reissu olisi jäänyt välistä. Onneksi suunnitelmiin tuli muutos ja pääsin hakemaan parkkitalon kotiin :D

      Poista
  3. Tosi mahtavia löytöjä taas kerran. Kerkesinkin odotella jo uusimpia löytöjäsi, onneksi läppäri taas kunnossa. Nuo little petsit on ihania ja tuo parkkitalo voi kuolaus!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :)

      Hävettää aina välillä, kun en ehkä kuulu niihin kaikkein aktiivisimpiin bloggareihin. Mutta tällä kertaa syynä oli ihan oikeasti läppäri, enkä sille siis mitään voinut, etten blogia päivittelemään päässyt. Mutta jospa nyt sitten taas jatkossa vähän useammin, kuin kerta viikkon :D

      Poista
  4. Tuo samainen parkkitalo taisi meidän lapsia kiinnostaa nimenomaan vuoden iässä. Siinä on kaksi ääninappia joita on kiva ryömiä/kontata painelemaan. :)

    Saija

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eli suunnitelmani antaa parkkitalo pojalle synttärilahjaksi taitaa olla varsin toimiva :)

      Poista